Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

ITT KEZDJ!

Ha még csak most ismerkedsz a K-Beauty világával és a tudatos bőrápolással, akkor ezen az oldalon érdemes kezdened.

Kötelességünknek érezzük a K-Beauty iránt érdeklődők közösségének oktatását a bőrápolás minden területén. Útmutatásainkkal, hasznos tanácsokkal és hétről-hétre frissülő, izgalmas blogbejegyzésekkel szeretnénk segítséget nyújtani a rendszeres és tudatos bőrápolással ismerkedőknek. A bőrápolási termékek mögött álló tudomány hosszú utat tett meg, de még mindig nincs olyan készítmény vagy útmutató ami azonnali javuláshoz vezetne. Rendszerességre, türelemre és időre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez. Az útmutatásaink kizárólag iránymutatásként szolgálnak a tudatos bőrápolási rutin kialakításához.

BŐRTÍPUS TESZT AJÁNLÓVAL

A bőrtípusunk megismerése feltétlenül szükséges a hatékony bőrápoláshoz és az arcápolási rutinunk kialakításához nélkülözhetetlen lépés. Töltsd ki tesztüknet, hogy megtudd melyik kozmetikum az, amire igazán szüksége van a bőrödnek!

Száraz bőr

BŐRTÍPUSUNK MEGHATÁROZÁSA

A koreai arcápolási rutin több mint egy egyszerű szépítkezés, ez egy életmód, amely mára világszerte elismert jelenséggé vált. Kezdésnek már az 5 lépés alkalmazásával is hatalmas javulást leszel képes elérni.

5 LÉPÉSES KOREAI ARCÁPOLÁSI RUTIN

A koreai arcápolási rutin több mint egy egyszerű szépítkezés, ez egy életmód, amely mára világszerte elismert jelenséggé vált. Kezdésnek már az 5 lépés alkalmazásával is hatalmas javulást leszel képes elérni.

DUPLA ARCTISZTÍTÁS

A dupla arctisztítás pontosan azt jelenti, ami a nevéből is értetődő. Ez a több lépéses bőrápolás kezdő és egyben elhanyagolhatatlan eleme.

FÉNYVÉDŐK FONTOSSÁGA

Fényvédő hiányában kihagyjuk a legfontosabb lépést az egészséges bőr eléréséhez. Annak érdekében, hogy mindig védve érezzük bőrünket fontos legmegfelelőbb fényvédő termékeket megtalálnunk.

Fényvédők fontossága
Hidratáló krémek

HIDRATÁLÁS FONTOSSÁGA

A hidratáló krém használata rendívül fontos, függetlenül attól, hogy milyen bőrtípussal rendelkezünk. A zsíros olajos bőr számára is épp oly fontos a rendszeres hidratálás mint száraz, dehidratált bőrnek.

Érdekelnek a hasznos bőrápolási tanácsok és izgalmas K-Beauty cikkek? Nézz szét hétről-hétre frissülő blogbejegyzéseink között, ahol bővebben megismerkedhetsz a különleges koreai kozmetikumokkal és azok hatékony összetevőivel.

Legutolsó blogbejegyzések

Csatlakozz a Beauty Panda közösségünkhöz, hogy elsőként értesülj a kizárólag feliratkozóinknak szóló exkluzív ajánlatainkról és tartalmainkról!