Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

BŐRÁPOLÁSI ÚTMUTATÓK

Kötelességünknek érezzük a K-Beauty iránt érdeklődők közösségének oktatását a bőrápolás minden területén. Útmutatásainkkal, hasznos tanácsokkal és hétről-hétre frissülő, izgalmas blogbejegyzésekkel szeretnénk segítséget nyújtani a rendszeres és tudatos bőrápolással ismerkedőknek. A bőrápolási termékek mögött álló tudomány hosszú utat tett meg, de még mindig nincs olyan készítmény vagy útmutató ami azonnali javuláshoz vezetne. Rendszerességre, türelemre és időre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez. Az útmutatásaink kizárólag iránymutatásként szolgálnak a tudatos bőrápolási rutin kialakításához.

5 LÉPÉSES KOREAI ARCÁPOLÁSI RUTIN

A koreai arcápolási rutin több mint egy egyszerű szépítkezés, ez egy életmód, amely mára világszerte elismert jelenséggé vált. Kezdésnek már az 5 lépés alkalmazásával is hatalmas javulást leszel képes elérni.
MEGNÉZEM
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

BŐRTÍPUSUNK MEGHATÁROZÁSA

A bőrtípusunk megismerése feltétlenül szükséges a hatékony bőrápoláshoz. Ez nem csak a rutinunk kialakításához nélkülözhetetlen, de a dél-koreai termékek felépítésének is ez az alapja.
MEGNÉZEM

BŐRTÍPUS TESZT

Érdekel, hogy milyen bőrtípussal rendelkezel? Töltsd ki bőrtípus tesztünket! Amint megtaláljuk a bőrtípusunk és a hozzá leginkább illő készítményeket, elkezdhetjük a saját bőrápolási rutinunk felépítését.
MEGNÉZEM

DUPLA ARCTISZTÍTÁS

A dupla arctisztítás pontosan azt jelenti, ami a nevéből is értetődő. Ez a több lépéses bőrápolás kezdő és egyben elhanyagolhatatlan eleme.
MEGNÉZEM
Fényvédők fontossága

FÉNYVÉDŐK FONTOSSÁGA

Fényvédő hiányában kihagyjuk a legfontosabb lépést az egészséges bőr eléréséhez. Annak érdekében, hogy mindig védve érezzük bőrünket fontos legmegfelelőbb fényvédő termékeket megtalálnunk.
MEGNÉZEM
Hidratáló krémek

HIDRATÁLÁS FONTOSSÁGA

A hidratáló krém használata rendívül fontos, függetlenül attól, hogy milyen bőrtípussal rendelkezünk. A zsíros olajos bőr számára is épp oly fontos a rendszeres hidratálás mint száraz, dehidratált bőrnek.
MEGNÉZEM

Érdekelnek a hasznos bőrápolási tanácsok és izgalmas K-Beauty cikkek? Most ismerkedsz koreai szépségápolás világával? Nézz szét hétről-hétre frissülő blogbejegyzéseink között, ahol bővebben megismerkedhetsz a különleges kozmetikai összetevők szuper hatásairól. 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb akciókról, hasznos és izgalmas tartalmakról és K-Beauty tippekről!