Dear Klairs a Beauty Panda kínálatában

Megérkezett a tavasz és vele együtt a jó idő, mi pedig nagyon izgatottak vagyunk, hiszen egy csodás új márkával bővül koreai kozmetikum kínálatunk!

Április 17-től a dear Klairs márka termékei elérhetőek lesznek webáruházunkban. Kezdetben a márka legkeresettebb termékeivel fogtok nálunk találkozni, de ahogyan azt megszokhattátok, hétről-hétre hozzuk el számotokra az újabbnál-újabb termékeket. Ha szeretnétek többet megtudni a márka termékeiről és a Klairs filozófiájáról, akkor olvassátok tovább cikkünket.

Dear Klairs

A 2010-ben alapított márka 100% -ban koreai termékekből áll, amelyeket kifejezetten érzékeny bőrre fejlesztettek ki, a legegyszerűbb összetevők felhasználásával, valamint színezékek, alkohol, parabének és mesterséges illatok elkerülésével. A dear Klairs-nál nem tesztelik a termékeket állatokon és elkötelezett a környezet megóvása mellett. Ezen felül rendkívül fontosnak tartják, hogy termékeiket elfogadható áron juttassák el vásárlóikhoz. 

Dear Klairs kínálat

Hogyan működnek a Klairs termékei

A márka három fontos, de egyszerű szempontot tart szem előtt a termékeinek előállításánál.

 • Egyszerű, de mégis elég.
  A bőrünk állapota a korunk előrehaladtával folyamatosan változik. Ezért fontos, hogy ehhez igazítsuk a bőrápoló készítményeinket. A Klairs termékei védik a bőrt, az egyszerű, de mégis nagyszerű összetevőknek hála. Legyen az hatékony bőrtisztító, intenzív hidratáló, vagy tápláló bőrnyugtató.
 • Alapvető, de mégis hatékony.
  Hagyjunk időt a kozmetikumoknak, függetlenül attól, hogy hányszor használjuk őket a nap során. Azonnal ne várjunk eredményt. A Klairs speciális, egyedi összetevők hozzáadása nélkül is hatékony. Termékeik rendszeres és rutinszerű használatával a bőr egészségesebbé és ragyogóbbá válik.
 • Enyhe, de mégis erős.
  2010 óta a Klairs-nél különféle alapanyagok után kutatnak, amelyek a leghatékonyabban hozzájárulnak az érzékeny bőr ápolásához. Termékeik nemcsak javítják a bőr rugalmasságát, de hihetetlen gyorsan megnyugtatják az irritált és érzékeny bőrt.
Dear Klairs összetevők

Dear Klairs márkafilozófia

 • Nincsenek káros összevők.
  A Klairs csakis olyan termékeket készít, amelyek a leghatékonyabbak és csak a szükséges alapanyagokból állnak, amelyek mindegyike megfelel a bőrápolásra szakosodott kutatólaboratórium szigorú biztonsági tesztjeinek. Gondoskodnak arról, hogy termékeik ne tartalmazzanak olyan összetevőket, amelyek irritálhatják az érzékeny bőrt.
 • Nincs állatkísérlet.
  A 2010-es alapításunk óta egyetlen terméküket sem tesztelték állatokon. A Klairs elfogadhatatlannak tartja, hogy kozmetikai célok miatt állakat bántalmazzanak és azon dolgoznak, hogy globálisan megszüntessék az állatkísérleteket.
 • Jó minőség és elfogadható árak.
  A költséges PR és marketing költségek helyett a Klairs jó hírnevét az elégedett ügyfelek pozitív tapasztalati alapján vívta ki magának. Folyamatosan, minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy vásárlói számára a legmagasabb minőséget nyújtsa, a lehető legméltányosabb áron.
Dear Klairs logo

Áprilisban, nem csak egy új márkával kedveskedünk nektek, hanem egy izgalmas, egész hónapban tartó kedvezménnyel. Erről hamarosan mindent elárulunk nektek. Addig is csodás húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Neked van kedvenc dear, Klairs terméked?

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb akciókról, hasznos és izgalmas tartalmakról és K-Beauty tippekről!