GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

EREDETIEK A KOZMETIKUMOK?

A nálunk kapható kozmetikumok 100%-ban eredeti, bevizsgált dél-koreából származó termékek. Az oldalon található termékek mindegyike rendelkezik biztonsági adatlappal és a forgalmazáshoz szükséges európai CPNP regisztrációval, így biztos lehetsz abban, hogy amit nálunk megvásárolsz az 100%-ban eredeti és biztonságos az egészségedre.

 

MENNYI A SZAVATOSSÁGI IDEJE A KOZMETIKUMOKNAK?

Minden nálunk kapható kozmetikum 2-3 éves felhasználási idővel rendelkezik. Ha az általad megrendelt termék mégis közelítene a lejárati idejéhez, akkor arról mindenképpen tájékoztatunk és a rendelésedhez egyedi kedvezményt biztosítunk. A szavatossági időt miden kozmetikumon megtalálod.

 

VAN PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA?

Véletlenül rosszat rendeltél? Nem tetszik annak akinek ajándékba vetted? Mi ebből nem csinálunk problémát! Webáruházunkban vásárolt, 90 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted a még felbontatlan termékeket. Csak egyszerűen küld vissza hozzánk a kozmetikumot és mi visszautaljuk a termék tejes vételárát.

90 napos pénzvisszafizetési garancia fehér

 

MIT KELL TENNEM AZ ELÁLLÁSHOZ?

A termék átvételétől számított 90 napos határidőn belül jelezd nekünk a szerződéstől való elállási szándékod. Az info@beautypanda.hu e-mail címen vagy a +36 70 344 2195 telefonszámunkon. Ha terméket visszaküldted és mi épségben megkaptuk, akkor a pénzt aznap visszautaljuk a megadott bankszámlaszámra.

 

MI A TEENDŐM HA MEGGONDOLTAM MAGAM?

A 15h-ig leadott rendeléseket a legtöbb esetben még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, ezért ha meggondoltad magad, akkor lehetőséged szerint még aznap 15h-ig jelezd felénk, hogy törölni tudjuk a rendelésed. A csomagodat ebben az esetben nem adjuk át a futárszolgálatnak.

 

TESZTELIK ÁLLATOKON A TERMÉKEKET?

Egy 2016-os rendelet alapján Koreában teljes mértékben betiltották az állatokon való kísérletezést, így az ott készült termékek 100%-ban állatkísérlet mentesek. Webáruházunkban legismertebb koreai márkák termékeit találod, amik minden szigorú EU szabályozásnak megfelelnek.

crueltyfree címke

 

VEGÁN TERMÉKEK IS KAPHATÓAK A WEBSHOPBAN?

Webáruházunkban 100%-ban vegán kozmetikumok is elérhetőek. A vegán kozmetikumok fő ismertetőjegye a magas minőségű növényi hatóanyagok és összetevők. Ezek minden állati eredetű összetevőt nélkülöznek. Ezekbe a kozmetikumokba nem kerül propolisz vagy csiganyálka. A vegán kozmetikumokat ezzel a jelöléssel találod webáruházunkba.

vegan címke

Ha bármilyen kérdésed maradt, akkor keress minket bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén.