Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

GYŰJTS PANDA PONTOKAT

Hívd meg barátaid

Hogyan működik?

Minden elköltött 50 Ft után 1 hűségpontot írunk jóvá a regisztrált fiókodba. A vásárlásért járó pontokat minden termék mellett megtalálod. Fontos, hogy hűségpontok gyűjtésére és beváltására csak regisztrált vásárlóként van lehetőséged! A vásárlásodhoz kapcsolódó hűségpontokat a rendelés leadásakor a kosárérték alapján számítjuk ki! A vásárlás utáni pontok hozzáadódnak a számládhoz, mint hűségpontok, melyeket a saját fiókodban a “Panda Pontok” almenüre kattintva ellenőrizhetsz. A pontgyűjtő rendszer bevezetése 2020.07.25-én kezdődött.

Gyakori kérdések

HOGYAN TUDOM BEVÁLTANI A PONTOKAT?

Ha van a számládon hűségpont, akkor vásárlásnál beválthatod a KOSÁR vagy PÉNZTÁR oldalon. A gyűjtött hűségpontokat bármelyik termék megvásárlásához beválthatod. Viszont a szállítási díjra a hűségpont nem vonatkozik! A hűségpontok más kuponkedvezménnyel együtt nem beválthatóak.

 

MENNYIT ÉR EGY PANDA PONT?

Az összegyűjtött pontokat 1 db hűségpont = 1 Ft-os áron tudod beváltani, tehát a kosarad fizetendő értékét ilyen mértékben tudod csökkenteni. Pl. vásárolsz egy 10.000 Ft-ot érő terméket, akkor 200 Panda Pontot írunk jóvá a fiókodba. A 200 Ft-ot érő pontjaidat a következő vásárlásodnál már fel is használhatod vagy akár tovább is gyűjtheted.

 

MEDDIG TUDOM FELHASZNÁLNI?

A megszerzett Panda Pontokat 90 napig tudod felhasználni.

  

HOL TUDOM MEGNÉZNI, HOGY MENNYI PONTOM VAN?

Bejelentkezés után a SAJÁT FIÓK oldaladon találod a PANDA PONTOK menüpont alatt.

 

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

  • Hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat.
  • Minden vásárlás során újabb hűségpontokat tudsz gyűjteni, melyek az adott vásárlás vételárának jóváírási napjától számított 90 naptári napon belül használhatók fel.
  • A hűségpontokat nem lehet készpénzre váltani és nem lehet más vásárlónak átadni.
  • A hűségpontok más kuponkedvezménnyel együtt nem beválthatóak.
  • Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár hűségpont.
  • A szállítási költséget nem számítjuk be a hűségpontokba.

 

NÁLUNK MEGÉRI REGISZTRÁLNI

Nagyon fontos, hogy a hűségpontokat csak akkor tudod gyűjteni, ha regisztrált vásárlónk vagy! Amennyiben regisztráció nélkül vásárolsz, fiók híján nem tudjuk a pontokat jóváírni, így elvész a kedvezmény lehetősége. A pontokkal szeretnénk Neked megköszönni, hogy bizalmat adtál nekünk, és rendszeresen visszatérő, hűséges vásárlónk vagy!

Regisztráció

Ha még nem regisztráltál, akkor kattints a REGISZTRÁCIÓ gombra, hogy azonnal megkezdhesd a Panda Pontok gyűjtését a saját fiókodban.

Ha bármilyen kérdésed maradt a pont gyűjtéssel kapcsolatban, akkor keress minket bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén és azonnal segítünk!

Csatlakozz a Beauty Panda közösségünkhöz, hogy elsőként értesülj a kizárólag feliratkozóinknak szóló exkluzív ajánlatainkról és tartalmainkról!