RÓLUNK ÉS TERMÉKEINKRŐL

A Beauty Panda webáruház azzal a céllal készült, hogy megismertesse és kedvező áron elérhetővé tegye a legismertebb dél-koreai kozmetikumokat Magyarországon. Elkötelezettek vagyunk a közösség oktatása iránt a bőrápolás minden területén. Útmutatásainkkal, blogcikkeinkkel és gyakran ismételt kérdések megválaszolásával szeretnénk segítséget nyújtani a tudatos bőrápolási rutinod kialakításához. Számunkra fontos a megbízhatóság és persze a gyorsaság, ezért saját raktárkészlettel rendelkezünk, így biztos lehetsz abban, hogy másnap vagy harmadnap már a kezedben is az általad megrendelt koreai kozmetikum. Mi nem értékesítünk termékmintákat, inkább ajándékba adjuk, hogy ingyen kipróbálhasd mielőtt megvennéd a teljes kiszerelést.

Szívügyünk a környezetvédelem

Szívügyünk a környezetvédelem! A Beauty Panda tagjaival együtt törekszünk a minket körülvevő környezet megóvására. Ezért a webáruházunkban leadott megrendeléseket kizárólag műanyagmentes és környezetbarát Beauty Panda csomagolásban küldjük ki. Ha tehetitek, akkor Ti is próbáljatok figyelmet fordítani a környezet megóvására és ha lehetséges, akkor az újrahasznosítható kozmetikai tégelyeket és dobozokat gyűjtsétek szelektíven.

Környezetbarát Beauty Panda csomagolás

Ti küldtétek

Miért válassz minket?

Hihetetlenül gyors, egy munkanapon belüli házhoszállítás

Ajándék termékmintákat csomagolunk minden megrendeléshez

Kizárólag eredeti és szigorúan bevizsgált kozmetikumokat értékesítünk

Állandóan frissülő, hasznos bőrápolási tanácsok, tippek és útmutatók

Nálunk kapható márkák

Miért pont ezek a márkák?

Az általunk forgalmazott kozmetikumokat nem tesztelik állatokon

Természetes és különleges összetevőkben gazdag kozmetikumok

Minden kozmetikum magas hatóanyag koncentrációt tartalmaz

Az EU-ban bevizsgált és regisztált dél-koreai kozmetikumok

Vásárlóink véleménye

Arcápoló termékeink

Beauty Panda Instagram

Csatlakozz a Beauty Panda közösségünkhöz, hogy elsőként értesülj a kizárólag feliratkozóinknak szóló exkluzív ajánlatainkról és tartalmainkról!