RÓLUNK ÉS TERMÉKEINKRŐL

A Beauty Panda webáruház azzal a céllal készült, hogy megismertesse és kedvező áron elérhetővé tegye a legismertebb dél-koreai kozmetikumokat Magyarországon. Elkötelezettek vagyunk a közösség oktatása iránt a bőrápolás minden területén. Útmutatásainkkal, blogcikkeinkkel és gyakran ismételt kérdések megválaszolásával szeretnénk segítséget nyújtani a tudatos bőrápolási rutinod kialakításához. Számunkra fontos a megbízhatóság és persze a gyorsaság, ezért saját raktárkészlettel rendelkezünk, így biztos lehetsz abban, hogy másnap vagy harmadnap már a kezedben is az általad megrendelt koreai kozmetikum. Mi nem értékesítünk termékmintákat, inkább ajándékba adjuk, hogy ingyen kipróbálhasd mielőtt megvennéd a teljes kiszerelést.

Szívügyünk a környezetvédelem

Szívügyünk a környezetvédelem! A Beauty Panda tagjaival együtt törekszünk a minket körülvevő környezet megóvására. Ezért a webáruházunkban leadott megrendeléseket kizárólag műanyagmentes és környezetbarát Beauty Panda csomagolásban küldjük ki. Ha tehetitek, akkor Ti is próbáljatok figyelmet fordítani a környezet megóvására és ha lehetséges, akkor az újrahasznosítható kozmetikai tégelyeket és dobozokat gyűjtsétek szelektíven.

Nálunk kapható márkák

Kínálatunkban kizárólag a legkiválóbb dél-koreai kozmetikumokat találod. K-Beauty termékeink dizájnban vonzó, lehengerlő látványt nyújtanak, és magas koncentrációban tartalmaznak innovatív hatóanyagokat, ezért garantáltan nem marad el a kívánt eredmény sem. Az oldalon található termékek mindegyike rendelkezik biztonsági adatlappal és a forgalmazáshoz szükséges európai CPNP regisztrációval, így biztos lehetsz abban, hogy amit nálunk megvásárolsz az 100%-ban eredeti és biztonságos az egészségedre. 

Webáruházunkban fellelhető márkák termékei, állatkísérletmentesek és az összes szigorú EU szabályozásnak megfelelnek.

Miért pont ezek a márkák?

Állatkísérlet-mentes termékek

Természetes összetevőkben gazdag termékek

Magas hatóanyag koncentráció

100%-ban eredeti dél-koreai kozmetikumok

Vásárlóink véleménye

Arcápoló termékek

Haj és testápoló termékek

Beauty Panda Instagram

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb akciókról, hasznos és izgalmas tartalmakról és K-Beauty tippekről!