RÓLUNK ÉS TERMÉKEINKRŐL

A beautypanda.hu webáruház azzal a céllal készült, hogy megismertesse és elérhetővé tegye a legismertebb dél-koreai kozmetikumokat Magyarországon. Nálunk nincs több napos vagy akár több hetes szállítási idő. Ha a Beauty Panda webáruházát választod, akkor biztos lehetsz abban, hogy másnap vagy harmadnap már a kezedben is az általad rendelt K-Beauty termék. Elkötelezettek vagyunk a közösség oktatása iránt a bőrápolás minden területén. Útmutatásainkkal, termékismertetőinkkel, cikkeinkkel és gyakran ismételt kérdések megválaszolásával szeretnénk segítséget nyújtani a K-Beauty világgal ismerkedőknek.

Nálunk kapható márkák

Kínálatunkban kizárólag a legkiválóbb dél-koreai kozmetikumokat találod. K-Beauty termékeink dizájnban vonzó, lehengerlő látványt nyújtanak és magas koncentrációban tartalmaznak innovatív hatóanyagokat, ezért garantáltan nem marad el a kívánt eredmény sem. Az oldalon található termékek mindegyike rendelkezik biztonsági adatlappal és a forgalmazáshoz szükséges európai CPNP regisztrációval, így biztos lehetsz abban, hogy amit nálunk megvásárolsz az 100%-ban eredeti és biztonságos az egészségedre.

Miért pont ezek a márkák?

Állatkísérlet-mentes termékek

Természetes összetevőkben gazdag termékek

Magas hatóanyag koncentráció

100%-ban eredeti dél-koreai termékek

Több száz elégedett vásárló

Trust Badge

Arcápoló termékek

Haj és testápoló termékek

Beauty Panda Instagram

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb akciókról, hasznos és izgalmas tartalmakról és K-Beauty tippekről!