Valentin napi kuponakció - 14% kedvezmény minden termékre

Valentin napi kuponakció

Ha van kivel ünnepelned, azért, ha a szinglik táborát erősíted, akkor pedig azért lepd meg magad Valentin-nap alkalmából csodás, bőrszépítő koreai kozmetikumokkal! Ha pedig egyáltalán nem hiszel ebben az ünnepben, akkor egyszerűen használd ki a 14%-os MINDEN termékre kiterjedő kuponakciónkat!

A Valentin-napi kuponakció részletei

Mit tudsz kedvezménnyel megvenni?

A Beauty Panda webshop ÖSSZES raktáron elérhető termékét akciósan szerezheted be.

Hogyan érvényesíthető a kedvezmény?

Kuponnal, amelyet a Kosár és Pénztár oldalon is be tudsz váltani. A kuponkód: VALENTIN14

Hányszor vásárolhatsz a kóddal?

Egy vásárló csak egyszer érvényesítheti a kedvezményes kódot. Mi a kuponakció időtartama? 2022. 02. 14-én, azaz Valentin-napkor reggel 6 és ÉJFÉL közt vásárolhatsz akciósan a Beauty Panda webshopon. Szerezd be most a kedvenc koreai kozmetikumaidat!

VALENTIN14

Nem feledkeztünk meg az olvasnivalóról sem: egy kis kultúr-esszencia a Valentin-napról

Honnan erednek a Valentin-napi szerelmes üzenetek?

Elterjedt szokás, hogy a Valentin-nap alkalmából küldött ajándékokhoz, virágcsokorhoz, bonbonhoz kártyát is mellékelnek – rajta az aláírással, hogy „A Te Valentinod.”

Ennek története egészen az ókori Rómáig nyúlik vissza, amikor II. Claudius császár kivégeztetett egy katolikus püspököt, Bálintot a III. században. Bálint, vagy más néven, Valentin az utolsó éjjelen meggyógyította börtönőre lányának vak szemét, pusztán hite segítségével. Másnap, február 14-én, még mielőtt kivégezték volna, üzenetet hagyott a lánynak „A Te Valentinod” aláírással. Ő lett később Szent Bálint, a szerelmesek és fiatal házasok védőszentje.

Hogyan ünneplik Dél-Koreában a Valentin-napot?

Koreai kozmetikumokat forgalmazó webshopként erről is mesélünk egy kicsit!

Február 14-e Dél-Koreában is a szerelmesek napja, sőt, ők más hónapban is ünnepelnek 14-én. Amíg Valentin-napkor a világ szinte összes táján a férfiak lepik meg ajándékkal a nőket, Koreában ez éppen fordítva van. Náluk ugyanis a nők halmozzák el a férfiakat, jellemzően a kedvenc édességeikkel, bonbonjaikkal.

Március 14-én fordul a kocka, és a férfiak szívük hölgyének többszörösen adják vissza a kapott ajándékokat. Hogy a szinglik se maradjanak ki a mókából, április 13-án az ő idejük jön el, és azok a lányok, akiket március közepén senki sem ajándékozott meg, ezen a napon feketét viselnek, fekete ételeket esznek, ezzel jelezve, szabadon lehet ismerkedni velük.

Koreában, és úgy eleve, Kelet-Ázsiában nagy hagyománya van a „couple colthes”-nak, azaz a páros ruháknak. Ez annyit jelent, hogy ilyenkor a szerelmesek összeöltöznek egymással, ezzel is kifejezve összetartozásukat a világ felé. Valentin-napon ez különösen gyakori!

Koreai kozmetikumok párban vagy szingliként is kuponakcióval a Beauty Pandán, csak ma éjfélig!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Legutolsó blogbejegyzések

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb akciókról, hasznos és izgalmas tartalmakról és K-Beauty tippekről!